Gratis verzending boven de €50,-   |   Strakky’s worden altijd door de brievenbus bezorgd.   |   Levering binnen 3 werkdagen.

Logo Strakky

Gratis verzending boven de €50,-   
Strakky’s worden altijd door de brievenbus bezorgd.   
Levering binnen 3 werkdagen.

Brand Story

Welkom!

Wij zijn Pascale en Louise. Wij kennen elkaar al ons hele leven en zijn dan ook al jaren vriendinnen. Louise is in haar dagelijkse leven te vinden op de operatiekamer als anesthesiemedewerker en Pascale is online marketeer bij haar eigen bedrijf foome.

In 2019 zijn wij samen begonnen aan het Strakky-avontuur. De ambitie voor het ontwikkelen van een product en het starten van een webshop was er al een tijd. Tijdens een vakantie in het zonnige Florida liepen we beiden weer tegen hetzelfde probleem aan. Namelijk: schurende benen wanneer je een jurkje of rokje draagt. Daarom is hier het idee ontstaan om Strakky op te richten.

Strakky is een broekje voor onder een jurkje of rokje waardoor je geen last hebt van schurende benen. Dan horen wij je denken: Huh dat bestaat toch al lang?! Ja dat klopt. Maar geef toe, echt sexy zijn ze niet toch? Nu willen we niet beweren dat onze broekjes sexy zijn, maar wel anders dan anders en volledig gericht op vrouwen van onze generatie.

Soms past die standaard zwarte kleur niet onder het jurkje wat je wilt dragen en dat extreem corrigerende maakt het niet comfortabel met warm weer. Strakky’s zijn niet corrigerend, in mooie kleuren (absoluut geen huidskleur!!!) en krullen absoluut niet op. Kortom, precies het product waar wij naar op zoek waren. Jij ook?